Lezingen

22-11-2017 12:00

Lezingen

 

NAH

Walter van Geffen, 46 jaar, geeft, als ervaringsdeskundige lezingen over niet aangeboren hersenletsel. De gevolgen daarvan, het leven daarmee en hij verteld over de, vaak pijnlijke, opmerkingen die hij krijgt van de buitenwereld. "De zichtbare beschadigingen zijn langzaam weggeëbd maar het onzichtbare zal altijd deel uitmaken van mijn ik" zoals hij zelf zegt. Walter laat juist die onzichtbare van NAH zien. "Het bijzondere van mij zit in mijn 'gewoon zijn' terwijl mijn 'anders zijn' onzichtbaar is.


Toon Hermans

Als superfan en kenner geeft Walter lezingen over zijn idool. Een leuke en gezellige middag of avond. Walter vertelt enthousiast over de grootste in zijn vak allertijden en draagt enkele gedichten van Toon voor. Natuurlijk komen ook meezing klassiekers als de tango van het blote kontje en vierentwintig rozen aan bod. Maar ook nummers uit zijn beginperiode zullen voorbij komen. Een ode aan deze grote rasartiest.


Gedichten

Walter is schrijver en dichter, tenminste, als je van straat geplukt wordt en je drie zinnen mag zeggen in een soapserie en je jezelf acteur mag noemen, mag ik me dan, met drie dichtbundels, een verhalenbundel en een autobiografie met gerelativeerde poëzie,  schrijver noemen? vraagt Walter zich af. Hij draagt zijn kleine, leuke, korte gedichtjes op een humorvolle wijze voor. Zijn gedichten zijn in categorieën ingedeeld zodat het publiek kan bepalen uit welke categorie ze gedichten willen horen. De verschillende categorieën zijn o.a. Serieus, humorvol, dieren, doordenkertjes en gedichten van het oh, oh, gehalte.


"Wat wil je worden als je later groot bent?"

In zijn Dichtprogramma combineert hij de lach met een traan. Ofwel, hij relativeert, met poëzie en humor, een emotionele gebeurtenis in zijn leven.


Wilt U Walter van Geffen boeken?

Dat kan: www.walters-woord.webnode.nl  of 0627000353


Walter van GeffenFoto gebruikt onder Creative Commons van Gruenewiese86  © 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode