Toon Hermns

08-09-2018 12:00


Als kind van een jaar of 12 jaar kreeg ik een bandrecorder van mijn oma. Zo'n ouderwetse bandrecorder met van die grote banden. Op één van die banden stond een show van Toon Hermans. Als kind wist ik natuurlijk niet wie dat was. Ik vond het prachtig wat ik hoorde, ik lag dubbel. Ik had geen beeld van deze man. YouTube en internet bestonden nog niet. Een week of twee later zag ik deze grote clown met een show op televisie. Wat heb ik genoten. Vanaf die dag was ik fan. Ik spaarde alles van hem gedichtenbundels, casettebandjes, vidieobanden, tegeltjes met spreuken en noem maar op. Inmiddels zijn we jaren verder en is mijn Toon-colectie zeer uitgebreid. Nog steeds ben ik een groot fan van deze clown. Om mij passie en mijn enthousistme te delen met anderen geef ik presentaties over deze groote arties.

Enthousiast vertel ik, draag ik versjes, zoals hij dat zellf noemde, van hem voor en laat ik leuke filmpjes zien en liedjes horen.

Als superfan en kenner geeft Walter lezingen/presentaties over zijn idool. Een leuke en gezellige middag of avond. Walter vertelt enthousiast over de grootste in zijn vak allertijden en draagt enkele gedichten van Toon voor. Natuurlijk komen ook meezing klassiekers als de tango van het blote kontje en vierentwintig rozen aan bod. Maar ook nummers uit zijn beginperiode zullen voorbij komen. Een ode aan deze grote rasartiest. Komt u deze avond of middag gezellig mee genieten en meezingen?


Wilt u Walter een middag of avond enthausiast horen vertellen over zijn grote idool? www.walters-woord.webnode.nl/contact-ons/  of bel 0627000353

Foto gebruikt onder Creative Commons van Gruenewiese86  © 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode