De brug Sint Michielsgestel

18-10-2019 12:12

https://www.janenjanmedia.nl/2019/10/walter-van-geffen-bij-cafe-brein/  

Walter van Geffen bij Café Brein

SCHIJNDEL – Walter van Geffen geeft op 28 oktober, als ervaringsdeskundige, bij Café Brein lezingen over niet aangeboren hersenletsel. De gevolgen daarvan, het leven daarmee en hij vertelt over de, vaak pijnlijke, opmerkingen die hij krijgt van de buitenwereld. Café Brein is een initiatief van onder meer Bint.

Je kunt nog zo’n mooie auto hebben, maar als de motor (deels) defect is, zal ie het nooit goed doen. Dat is ook zo met de menselijke motor, de hersenen. Walter vertel hoe het werkt of liever gezegd, wat er niet werkt. Daarnaast vertelt hij ook zijn eigen verhaal. Hij laat het onzichtbare van NAH zien. De zichtbare beschadigingen zijn langzaam weggeëbd maar het onzichtbare zal altijd deel uitmaken van zijn ik. Als “Levend Boek” wil Walter proberen mensen te helpen en te adviseren hoe om te gaan met NAH. Zowel de getroffene als de partner en/of de familie. Hij deelt graag zijn ervaringen. Hij is een “open boek.” Het mooie van een Levend Boek is dat je direct antwoord krijgt. Iedereen mag dus alles vragen aan hem.

Heeft u zelf of een familielid een niet aangeboren hersenletsel (NAH) dan bent u van harte welkom. Café Brein is voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode. Café Brein wordt gehouden op 28 oktober van 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur) bij Zorghoeve ’t Binnenveld aan de Boxtelseweg 5 in Schijndel. Meer info: Bint, Lenie Schoones, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode