Van stal gehaald

09-03-2020 12:00

Van stal gehaald

Het werd de hele week al aangekondigd op tv: “Waar is dat feestje”. Ik wilde er niks van missen. Ik keek er dan ook naar uit en ik ging er ook goed voor zitten. Een nieuw programma met een oude presentator van weleer. De ooit zo populaire presentator van o.a. de Surpriseshow maakte op zijn oude dag een comeback met een eveneens succesvol programma van vroeger. Het populaire societyprogramma Glamourland met de chique presentator Gert-Jan Dröge die de “rijke” feestjes afging en daar de “met de aardappel in de keel-mensen” interviewde op zijn geheel eigen wijze, werd van stal gehaald. Eveneens als de gepensioneerde presentator. Echt nieuw is het programma dus niet. Wat wel nieuw is, is dat de feestjes van een ander niveau zijn. Zag je de Heer Döge nog op een chique miljonairsbeurs de ene na de andere rijke stinkerd voor zijn camera interviewen, nu liep de “zijn jullie mij vergeten” oud-presentator op een wat boerse manier te slenteren op het bingofeestje van de Veerkampjes. Nou, dat staat natuurlijk altijd voor gezelligheid. In nagedachtenis van wijlen Nel Veerkamp moest het publiek in tijgeroutfit komen. Ook de prijzen die gewonnen konden worden waren niet de gewone prijzen als een pak koffie of een ovenschaal. Nee, dit waren speciale Veerkampprijzen. Prijzen met tijgerprint. Zo kon je bij deze tijgerbingo een tijgerpyjama winnen en hoge tijgerprintpumps. Hierop grapte de oude grapjaspresentator dat zijn vrouw onmogelijk op die hakken kan lopen en meteen zou vallen op die dingen. “Nou dan is het meteen bingo!” Ook de oud-vijfuurshow presentatrice wist precies hoe laat het was en kwam op het bingofeest af en aasde op één van de tijgerprijzen. Of wist zij dat er een camera aanwezig was en aasde ze meer, net als haar collega, op een comeback op haar oude dag? Toen de bingo voorbij was verscheen daar onze nationale oranjegek die de tijgercadeautjes het publiek in gooide. Het was een dolle boel.

Wat ik nou wel jammer vind is dat er één feestje niet aan bod kwam. Later op de avond zag ik namelijk bij shownieuws dat Rachel Hazes, -wie kent ze niet?- een groot feest gaf te gelegenheid van haar vijftigste verjaardag. Ze had al haar showbizzvrienden uitgenodigd en het was heel erg gezellig. Helaas heeft “Snuitje” dit feestje gemist. Het was natuurlijk leuk geweest als de oud-presentator en paardenhouder hier ook tussen de, “Ik ken Rachel amper maar ik wil graag gezien worden” bekende Nederlanders, door was gegaloppeerd en een diepgaand interview had afgenomen. Nou ja, of een diepgaand interview hier op zijn plaats zou zijn geweest, vraag ik me af. Het woord “diep” zou op dit feestje alleen maar van toepassing zijn in combinatie met het woord “glaasje”. Hij had in ieder geval dan de zingende “Pak alles wat je pakken kan” zoon van Rachel naar zijn liefdesleven kunnen vragen. Want daar horen we anders niks over, toch?
Waar we wel de komende tijd van zullen horen is van deze oud-presentator. Hij won namelijk een mooie prijs: Nog een keer op tv met een presentatieklus. “Wat een surprise.”

En uit volle borst riep hij: “BINGO!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode