Reactie's Zorgen

10-12-2015 12:00

Francien van Houtert, Mooi gezecht walter,  de malloten.

Jeanne Heitzer, ja walter ze weten van gekkigheid niet meer waar ze mee bezig moeten zijn.

Klaske Vd Vegt, Gek zijn ze hartstikke gek.

Mario Van de Goor, Och je hoeft tegenwoordig nergens meer van te verschieten. Ik hoorde van de week op tv ook weer iets waar mijn haren van overeind gingen staan. Het ging heel toevallig over vluchtelingen, en dat ze ook iets positiefs met zich meebrachten. Dus ik dacht nou laat maar eens horen! De vluchtelingen zorgden namelijk voor werkgelegenheid. Jaja er moesten opvangcentra's en huizen gebouwd worden voor deze mensen. Sorry maar waar komt dat geld dan vandaan? Tis te gek voor woorden. Zeg dan gewoon niks.

Michel Van Bijnen, Ja, inderdaad, je kunt maar ergens een probleem an maken.  En dan is er dus ook nog iemand die hiervoor kennelijk betaald wordt!   Belachelijk! We zijn echt doorgeslagen met onze verkeersdrempels, anti -dit-en-dat-commitees,  weet-ik-wat- begeleiders, Coordinators,  en ga zo maar door.  Haal alle  parasieten uit de samenleving (lees overheid)  en dan gaat alles alleen maar beter.!  Is bovendien veel goedkoper!

Je schrijft goed trouwens!

Wilma Westerlaken, Helemaal mee eens, belachelijk dit!!

Maike van Benthem Hahahahha zegt genoeg!! Sinterklaas voorbij, rust, dus gaan ze een andere hobby zoeken hahaha

Meijra Wijbrands Misschien moeten ze het woord nederland dan ook maar gelijk veranderen, want nederland is ook nederland niet meer.









































































© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode