Door mijn brillenglazen

31-10-2018 12:00

Gesloten spoorwegovergang

Gesloten spoorwegovergangVerbaast, boos, kwaad, woest, geraakt, emotioneel, van de kaart, walging, het zijn allemaal woorden die op dit moment passen. Hoe kunnen mensen zo doen?  Wat ik zag gebeuren kan en mag niet en ik deed mijn beklag bij de directeur;Ik ben boos, heel boos, woest zelfs. Ik...
16-04-2018 12:00

Zie je wel dat ik het kan!!

Zie je wel dat ik het kan!!Mijn hele leven beklim ik al "De ladder van het leven." Iedere keer weer een stapje hoger.  Hoewel ieder mens misschien wel zo'n ladder des levens beklimt is het voor mij extra moeilijk geweest. Hindernissen die ik moest wegruimen, obstakels die in de weg stonden...
22-03-2018 12:00

WAT! HOEZO?

WAT!  HOEZO?Ik maak me kwaad. Kan geen begrip opbrengen voor deze redenatie. Hoe kan iemand zo denken? Ik spreek wel eens mensen, zoals ik vanmorgen ook iemand sprak, met NAH. Deze jongeman zei tegen mij dankbaar te zijn dat hij NAH heeft gekregen. "WAT?" schreeuwde ik digitaal tegen hem....
21-03-2018 12:00

Kiezen

KiezenVandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen en ook ik ga stemmen. Als men vraagt: "op wie stem jij?" dan wordt daar vaak angstvalligomheen gedraaid. Dat heb ik nooit kunnen begrijpen. Van mij mag iedereen weten welk vakje bij welke naam ik rood kleur. Men zegt vaak dat het toch niet uitmaakt op...
16-03-2018 12:00

Tovertafel

Daar is hij dan....Het is gelukt en daar ben ik ontzettend blij mee. Toen inoktober 2017 mijn boek "Mama, waarom moest ik vallen?' uitkwam wilde ik eendeel van de opbrengst schenken aan een goed doel. Een bijdrage te leveren, in welke vorm dan ook, om anderen te helpen, zit bij mij in het bloed....
22-01-2018 12:00

Op goed geluk

Op goed gelukAfgelopen zaterdag heb ik gekeken naar het afgestofte en in een nieuw jasje gestoken, "Op goed geluk." Niet de assistente van dokter van der Ploeg hielp de kandidaten hun liefde te vinden maar het presentatiestokje werd overgenomen door de zichzelf ontzettend leuk vindende Gordon. De...
19-01-2018 12:00

2018-woord

2018-woord Het waaide gisteren een beetje, niet zo'n klein beetje maar een hele "beet." Er werd heel wat schade aangericht door "Jan de wind." Bomen die als luciferhoutjes omvielen en boven op auto's terecht kwamen, vrachtwagens die kantelden, daken die van huizen afwaaide... een hoop ellende dus....
17-01-2018 12:00

Mercedes

Vanmorgen zat ik onder het genot vaneen kop koffie het journaal te kijken. Zo begin ik de dag. Even het nieuwsvolgen. Er kwam een item in voor waar ik toch wat moeite mee heb en ook duidelijk mijn vraagtekens bij zet. De Mercedes van Adolf Hitler wordt vandaag geveild, de man die verantwoordelijk...
14-11-2017 12:00

Hersnletsel punt uit!

Hersenletsel punt uit!Welke woorden zal ik gebruiken om te vertellen hoe ik me nu voel: Boos, kwaad, woedend, furieus, genaaid, misbruikt, misleid!In oktober kwam mijn boek, "Mama, waarom moest ik vallen?" uit. Een autobiografie met gerelativeerde poëzie. Ik vertel daarin welke stappen ik weer heb...
26-10-2017 12:00

Eindelijk dan!

Eendelijk dan!Eindelijk dan. Daar staan ze dan op het bordes bij de koning. De "stropdaskleuters" zijn eruit, na een hele lange, veel te lange tijd. Ze hebben een team gevormd en dat had nog heel wat voeten in aarde. "ik wil wel met hem maar als hij mee doet, doe ik niet meer mee." En dan toch weer...

Foto gebruikt onder Creative Commons van Gruenewiese86  © 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode