Waarom doen mensen wat ze doen?

21-01-2015 12:00

"Waarom doen mensen wat ze doen."

Waarom doen mensen wat ze doen?Wat ik me altijd heb afgevraagd en wat me intrigeert is "waarom mensen doen wat ze doen." Waarom kiest iemand voor een bepaalde hobby, levenswijze of beroep? Bij dat laatste krijg je dan steevast het antwoord: "er moet brood op de plank komen." Natuurlijk,...
22-01-2015 12:00

Helderziende

HelderziendeHoe word je helderziend? "Door je bril te poetsen" roept m'n vrouw weleens. Nee, ik wil serieus weten hoe iemand ertoe komt om helderziend te worden. Kun je dat überhaupt worden of ben je dat. Ik zou namelijk ook graag eens zien wat een helderziende beweert te zien. Ik zeg met nadruk...
14-01-2016 12:00

Politieagent

PolitieagentEen collega van mij vertelde dat ze politieagent was geweest. Ze sprak daar vol enthousiasme en passie over: "ik heb weleens blauwe plekken gehad omdat ik een arrestant de cel in moest werken." Nou heb ik best veel begrip maar dit ging mijn begrip én mijn verbazing voorbij. Ik vind het...

Foto gebruikt onder Creative Commons van Gruenewiese86  © 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode